Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Természetes védekezés képes leírás - Influenza.tlap.hu
részletek »

Természetes védekezés - Influenza.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: influenza.tlap.hu » Természetes védekezés
Keresés
Találatok száma - 6 db
DXN Spirulina

DXN Spirulina

Ismertető: Spirulina, a tablettába zárt csodaalga. Spirulina névre hallgat a 21. század egyik legegészségesebb táplálék-kiegészítőjének kikiáltott mikroszkopikus élőlény. A Spirulina 'alga' köznapi elnevezése ellenére a baktériumokkal áll a legközelebbi rokonságban, a cianobaktériumok törzsébe tartozik. Prokarióta, azaz nem rendelkeznek körülhatárolt sejtmaggal (ellentétben az algákkal, amelyek egy- vagy többsejtűek), viszont színanyagainak köszönhetően a növényekhez hasonlóan képes fotoszintetizálni. A Kutatók szerint a néhány milliárd évvel ezelőtt élt rokonai lehettek az első élő szervezetek, amelyek oxigént termeltek, 'tevékenységük nyomán a légkör összetétele kezdett megváltozni, s ez megnyitotta az utat a fejlettebb létformák kialakulása felé.' A cianobaktériumok szélsőséges viszonyok között is megtelepednek hőforrásokban, gleccsereken, fák kérgén, leveleken, homokon vagy sziklaszirteken. Egyes fajaik gombákkal zuzmókat a lkotnak, mások baktériumokban színtestekként működnek. A Balaton túlmelegedésekor fellépő kellemetlen vízvirágzásban is nagy szerepe van a cianobaktériumoknak. A Spirulina természetes körülménye között trópusi és szubtrópusi magas pH-értékű állóvizek lakója.

Elpusztítható az influenza vírusa?

Elpusztítható az influenza vírusa?

Elpusztítható az influenza vírusa? Energiahatékonyság, friss levegő és védelem az influenza ellen - a klímatechnológia rohamos fejlődésének lehetünk tanúi ezekben az években. Már nemcsak hűteni, de fűteni is tudunk ezekkel a készülékekkel, a helyiség levegőjét könnyen felfrissíthetjük, a szellősebb élethez pedig számtalan energiahatékony gép nyújt segítséget. A legújabb berendezések azonban ezen is túlmennek: működésük során megszakítják az influenzavírusok fertőzési láncát, azaz egészséges levegővel üdítik fel a helyiségek klímáját. Az egyik legnagyobb elektronikai cég kifejlesztette a legújabb MPI klímaberendezést. A cég keddi sajtótájékoztatóján Fejérvári Gábor, a klímaüzletág kelet-közép-európai vezetője hangsúlyozta, hogy az egyre jobban érvényesülő, új gondolkodási irányzat elsődleges szempontja az energiahatékonyság, mind a lakossági, mind a nagyipari rendszerek felhasználási módjában. A legújabb fejlesztések által pedig az egészséges levegő, vagyis a vírus- és baktériumölő közeg megteremtésére is lehetőség nyílt.

Flavon Max

Flavon Max

A Flavon lekvárok antioxidáns és immunerősítő hatással rendelkezik, segítenek az influenza megelőzésében, sikerrel veszik fel a harcot a vírusok ellen. A Flavonmax nem egyszerű táplálékkiegészítő, hanem a természet minden erejének kincsestára! Véd a stresszhatásokkal szemben és a szervezet általános állapotát is nagy mértékben javítja. Flavon Max, a szuperhatékony tápanyag!

Vitamin magazin hírek
Gátak a gyógyulás útjában!
Gátak a gyógyulás útjában! Hippokratész: - A táplálékod legyen az orvosságod, és az orvosságod a táplálékod legyen. - Addig nem adok gyógyszert a betegnek amíg a táplálkozását rendbe nem teszem! Sokkal fontosabb azt tudni, milyen embert érint a betegség, mint azt, hogy milyen betegség érinti az embert. / Más ezt úgy fogalazta meg, hogy nincs gyógyithatatlan betegség, csak gyógyithatatlan...
Gyógyulás rákból!
Gyógyulás rákból! Manapság már minden gyógynövénynél, gyógygombánál, vitaminnál és...
Az egészség elvesztésének lépései.
Az egészség elvesztésének lépései. Néhány elgondolkodtató mondat, amivel foglalkoznunk kell: 1. Az emberek...
Grapefruitmag kivonat

Grapefruitmag kivonat

A gyomor és a bélrendszer zavaraira kiváló, segítségével sokat tehetünk a gyomorfekély ellen, sőt még a gyomorrákot is megelőzhetjük. A grapefruitmag kivonat a légzőszervekre és a tüdőre is áldásos hatást gyakorol, füllgyulladások kezelésére, megfázás elkerülésére is használható. Erős baktérium- és vírusölő, a grapefruitmag kivonat a mikroorganizmusok többségét már rövid idő alatt elpusztítja, ezért fertőzések ellen nagyon jó eredményeket érhetünk el vele. A Candida, a hüvely- és körömgomba, de a szemölcsök ellen is bámulatos a hatékonysága. A grapefruitmag kivonat a bőrproblémákat is megszünteti.

Lingzhi és spirulina

Lingzhi és spirulina

DXN Spirulina tablettaA spirulina egyfajta kék-zöld alga, mely gazdag proteinben, béta-karotinban, klorofillban, antioxidánsokban, ásványi anyagokban és más olyan tápanyagokban, melyekre szervezetünknek szüksége van. Továbbá az egyik legismertebb lúgos táplálék, mely segít abban, hogy a gyenge, savas szervezet egészséges, lúgos állapotúvá váljon.

Hirdetés
Virusok elleni szerek

Virusok elleni szerek

Az orvosok régi álma volt, hogy olyan szerek birtokába jussanak, amelyek lenyelve vagy injekció formájában a szervezetbe juttatva a betegséget okozó mikroorganizmusokat elpusztítják. Ezt az álmot valósították meg a szisztémás fertőzések elleni gyógyszerek, amelyek a mikroorganizmusokat a szervezetben vagy elölik, vagy szaporodásukat gátolják és ezáltal lehetővé teszik a szervezet védekező rendszere révén a szervezetből való kiküszöbölésüket. Gyors hatásuk és viszonylag kevéssé mérgező voltuk ellenére azonban nem szabad ezeket a szereket önkényesen, orvosi utasítás nélkül szedni. A gyakorlat sajnos azt mutatja, hogy néha Kalmopyrin helyett egy kis torokfájás vagy hőemelkedés esetén 1-1 tabletta antibiotikumot kapkod be a beteg (pl. Maripent!). (A legsiralmasabb dolog antibiotikumot lázcsillapításra használni, mert sokszor a láz még csak nem is fertőzés következménye!)

Tuti menü