Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Természetes védekezés képes leírás - Influenza.tlap.hu
részletek »

Természetes védekezés - Influenza.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: influenza.tlap.hu » Természetes védekezés
Keresés
Találatok száma - 7 db
Cordyceps az influenza ellen

Cordyceps az influenza ellen

A DXN a legkiválóbb Cordyceps törzseket választotta ki szaporítás céljára. A termesztésre használt tápközeget célszerűen megválasztott tápanyagokkal egészítik ki. A feldolgozás a DXN saját GMP (Good Manufacturing Practice - Helyes Gyártási Gyakorlat) tanúsítvánnyal rendelkező, csúcstechnológiával felszerelt gyárában történik. A termesztés, a feldolgozás és a késztermék előállítás folyamatának teljes körű minőségellenőrzését a DXN saját, korszerű laboratóriumában biztosítja. A feldolgozáshoz használt fejlett technológia segíti a biológiailag aktív összetevők megőrzését. A végtermék a DXN Cordyceps, kémiai adalékanyagoktól mentes, ugyanazokat az aktív összetevőket tartalmazza, mint a vadon tenyésző Cordyceps, csak a hatékonysága jóval nagyobb és biztonságosabb.

DXN Spirulina

DXN Spirulina

Ismertető: Spirulina, a tablettába zárt csodaalga. Spirulina névre hallgat a 21. század egyik legegészségesebb táplálék-kiegészítőjének kikiáltott mikroszkopikus élőlény. A Spirulina 'alga' köznapi elnevezése ellenére a baktériumokkal áll a legközelebbi rokonságban, a cianobaktériumok törzsébe tartozik. Prokarióta, azaz nem rendelkeznek körülhatárolt sejtmaggal (ellentétben az algákkal, amelyek egy- vagy többsejtűek), viszont színanyagainak köszönhetően a növényekhez hasonlóan képes fotoszintetizálni. A Kutatók szerint a néhány milliárd évvel ezelőtt élt rokonai lehettek az első élő szervezetek, amelyek oxigént termeltek, 'tevékenységük nyomán a légkör összetétele kezdett megváltozni, s ez megnyitotta az utat a fejlettebb létformák kialakulása felé.' A cianobaktériumok szélsőséges viszonyok között is megtelepednek hőforrásokban, gleccsereken, fák kérgén, leveleken, homokon vagy sziklaszirteken. Egyes fajaik gombákkal zuzmókat a lkotnak, mások baktériumokban színtestekként működnek. A Balaton túlmelegedésekor fellépő kellemetlen vízvirágzásban is nagy szerepe van a cianobaktériumoknak. A Spirulina természetes körülménye között trópusi és szubtrópusi magas pH-értékű állóvizek lakója.

Elpusztítható az influenza vírusa?

Elpusztítható az influenza vírusa?

Elpusztítható az influenza vírusa? Energiahatékonyság, friss levegő és védelem az influenza ellen - a klímatechnológia rohamos fejlődésének lehetünk tanúi ezekben az években. Már nemcsak hűteni, de fűteni is tudunk ezekkel a készülékekkel, a helyiség levegőjét könnyen felfrissíthetjük, a szellősebb élethez pedig számtalan energiahatékony gép nyújt segítséget. A legújabb berendezések azonban ezen is túlmennek: működésük során megszakítják az influenzavírusok fertőzési láncát, azaz egészséges levegővel üdítik fel a helyiségek klímáját. Az egyik legnagyobb elektronikai cég kifejlesztette a legújabb MPI klímaberendezést. A cég keddi sajtótájékoztatóján Fejérvári Gábor, a klímaüzletág kelet-közép-európai vezetője hangsúlyozta, hogy az egyre jobban érvényesülő, új gondolkodási irányzat elsődleges szempontja az energiahatékonyság, mind a lakossági, mind a nagyipari rendszerek felhasználási módjában. A legújabb fejlesztések által pedig az egészséges levegő, vagyis a vírus- és baktériumölő közeg megteremtésére is lehetőség nyílt.

Vitamin magazin hírek
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb?
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb? Az egészséges életmód kialakítása úgy gondolom szerves részét képezi a gyermeknevelésnek. A szülők óriási felelőssége, hogy a szoptatás után, a gyermek számára milyen életmódot és táplálkozási szokásokat vezetnek be. A szülőknek nincs könnyű dolguk, hiszen a környezetszennyezés, a mezőgazdaságban használt műtrágyák és gyomírtószerek következtében...
Gátak a gyógyulás útjában!
Gátak a gyógyulás útjában! Hippokratész: - A táplálékod legyen az orvosságod, és az orvosságod a...
Gyógyulás rákból!
Gyógyulás rákból! Manapság már minden gyógynövénynél, gyógygombánál, vitaminnál és...
Flavon Max

Flavon Max

A Flavon lekvárok antioxidáns és immunerősítő hatással rendelkezik, segítenek az influenza megelőzésében, sikerrel veszik fel a harcot a vírusok ellen. A Flavonmax nem egyszerű táplálékkiegészítő, hanem a természet minden erejének kincsestára! Véd a stresszhatásokkal szemben és a szervezet általános állapotát is nagy mértékben javítja. Flavon Max, a szuperhatékony tápanyag!

Grapefruitmag kivonat

Grapefruitmag kivonat

A gyomor és a bélrendszer zavaraira kiváló, segítségével sokat tehetünk a gyomorfekély ellen, sőt még a gyomorrákot is megelőzhetjük. A grapefruitmag kivonat a légzőszervekre és a tüdőre is áldásos hatást gyakorol, füllgyulladások kezelésére, megfázás elkerülésére is használható. Erős baktérium- és vírusölő, a grapefruitmag kivonat a mikroorganizmusok többségét már rövid idő alatt elpusztítja, ezért fertőzések ellen nagyon jó eredményeket érhetünk el vele. A Candida, a hüvely- és körömgomba, de a szemölcsök ellen is bámulatos a hatékonysága. A grapefruitmag kivonat a bőrproblémákat is megszünteti.

Lingzhi és spirulina

Lingzhi és spirulina

DXN Spirulina tablettaA spirulina egyfajta kék-zöld alga, mely gazdag proteinben, béta-karotinban, klorofillban, antioxidánsokban, ásványi anyagokban és más olyan tápanyagokban, melyekre szervezetünknek szüksége van. Továbbá az egyik legismertebb lúgos táplálék, mely segít abban, hogy a gyenge, savas szervezet egészséges, lúgos állapotúvá váljon.

Virusok elleni szerek

Virusok elleni szerek

Az orvosok régi álma volt, hogy olyan szerek birtokába jussanak, amelyek lenyelve vagy injekció formájában a szervezetbe juttatva a betegséget okozó mikroorganizmusokat elpusztítják. Ezt az álmot valósították meg a szisztémás fertőzések elleni gyógyszerek, amelyek a mikroorganizmusokat a szervezetben vagy elölik, vagy szaporodásukat gátolják és ezáltal lehetővé teszik a szervezet védekező rendszere révén a szervezetből való kiküszöbölésüket. Gyors hatásuk és viszonylag kevéssé mérgező voltuk ellenére azonban nem szabad ezeket a szereket önkényesen, orvosi utasítás nélkül szedni. A gyakorlat sajnos azt mutatja, hogy néha Kalmopyrin helyett egy kis torokfájás vagy hőemelkedés esetén 1-1 tabletta antibiotikumot kapkod be a beteg (pl. Maripent!). (A legsiralmasabb dolog antibiotikumot lázcsillapításra használni, mert sokszor a láz még csak nem is fertőzés következménye!)

Tuti menü