Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Megelőzhető betegség? képes leírás: Védekezzünk - Walmark [2. oldal]
részletek »

Megelőzhető betegség?: Védekezzünk - Walmark [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: influenza.tlap.hu » Megelőzhető betegség?
Keresés
Találatok száma - 21 db
Védekezzünk vitaminokkal!

Védekezzünk vitaminokkal!

Melyek azok az élelmiszerek, amelyek gazdagok vitaminokban? Minden zöldség, gyümölcs tartalmaz vitamint. Ezért fontos, hogy minden étkezéshez együnk bőségesen salátát, gyümölcsöt. Télen, amikor szűkebb a zöldségek kínálata, együnk sok savanyú káposztát, amely a legtöbb C-vitamint tartalmazza. Érdekességként hadd említsük meg, hogy az emberi szervezet nem tud pl. C - vitamint előállítani, ezért is volt olyan fontos felfedezése. A betegségnek, mint a skorbut, amelyet a C-vitamin hiánya okoz, első leírása Hippokratésztől (Kr. e. 460 - kb. 380) származik. 1536-ban egy francia felfedező, Jacques Cartier, a Szent Lőrinc folyón hajózva a bennszülött indiánok segítségével mentette meg skorbutos embereit a haláltól. Az indiánok által életfának nevezett növény (kanadai vagy fehér cédrus, Thuja occidentalis) tűleveleinek teafőzetét használta fel. Mint utóbb bebizonyosodott, 100 g tűlevélben 50 mg C-vitamin található. De ki ne hallotta volna James Cook kapitányról, aki a skorbut megelőzése miatt, felfedező útjain a citrusfélék fogyasztását kötelezővé tette a legénységnek, ezért nem vesztette el embereit.

Védőmaszkok

Védőmaszkok

Cégünk több éve foglalkozik munkaruhák és munkavédelmi termékek kis- és nagykereskedelmével.Nálunk mindent megtalál,ami nélkülözhetetlen a biztonságos munkavégzéshez. Minden termékünk Az Európai Unióba elfogadott szabványrendszernek megfelelnek. Reméljük hamarosan Önt is megelégedett partnereink soraiban találjuk.

Virágpor hatása

Virágpor hatása

A fagyasztott virágpor ideális étrendkiegészítő napjainkban, amikor egyre kevesebb tápanyag jut szervezetünkbe. A létfontosságú vitaminokat, fehérjéket, esszenciális aminosavakat mind tartalmazza, ezáltal számos téren jótékonyan befolyásolja az egészségi állapotot. A virágpor hatása antioxidánsként páratlan. Kutatások kimutatták, hogy még az E-vitaminnál is hatékonyabb, tehát maximálisan fejti ki erejét a betegségek, többek közt a rák kialakulásával szemben. A virágpor evés már kétéves kor felett ajánlott. Segíti elkerülni és legyőzni a fertőzéseket, megvéd az influenzától, enyhíti az allergia tüneteit.

Vitamin magazin hírek
Gátak a gyógyulás útjában!
Gátak a gyógyulás útjában! Hippokratész: - A táplálékod legyen az orvosságod, és az orvosságod a táplálékod legyen. - Addig nem adok gyógyszert a betegnek amíg a táplálkozását rendbe nem teszem! Sokkal fontosabb azt tudni, milyen embert érint a betegség, mint azt, hogy milyen betegség érinti az embert. / Más ezt úgy fogalazta meg, hogy nincs gyógyithatatlan betegség, csak gyógyithatatlan...
Gyógyulás rákból!
Gyógyulás rákból! Manapság már minden gyógynövénynél, gyógygombánál, vitaminnál és...
Az egészség elvesztésének lépései.
Az egészség elvesztésének lépései. Néhány elgondolkodtató mondat, amivel foglalkoznunk kell: 1. Az emberek...
Walmark - Egészség az egész családnak

Walmark - Egészség az egész családnak

A Walmark Egészség Klub küldetése, hogy ügyfeleinket különleges gondoskodásban részesítsük és folyamatosan informáljuk őket az egészséges életmóddal kapcsolatos újdonságokról, szakértői tanácsokról. A legfőbb célunk, hogy minden megrendelőnknek minőségi szolgáltatást nyújtsunk, kielégítsük igényeiket és érdeklődésüket, mindenekelőtt a termék- és egészség-tanácsadás területén. Klubtagjainknak számos előnyt biztosítunk, mint például rendszeres kedvezmények, akciók, vagy szakértői tanácsadás.

Tuti menü