Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Megelőzhető betegség? képes leírás: Védekezzünk - Walmark [2. oldal]
részletek »

Megelőzhető betegség?: Védekezzünk - Walmark [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: influenza.tlap.hu » Megelőzhető betegség?
Keresés
Találatok száma - 21 db
Védekezzünk vitaminokkal!

Védekezzünk vitaminokkal!

Melyek azok az élelmiszerek, amelyek gazdagok vitaminokban? Minden zöldség, gyümölcs tartalmaz vitamint. Ezért fontos, hogy minden étkezéshez együnk bőségesen salátát, gyümölcsöt. Télen, amikor szűkebb a zöldségek kínálata, együnk sok savanyú káposztát, amely a legtöbb C-vitamint tartalmazza. Érdekességként hadd említsük meg, hogy az emberi szervezet nem tud pl. C - vitamint előállítani, ezért is volt olyan fontos felfedezése. A betegségnek, mint a skorbut, amelyet a C-vitamin hiánya okoz, első leírása Hippokratésztől (Kr. e. 460 - kb. 380) származik. 1536-ban egy francia felfedező, Jacques Cartier, a Szent Lőrinc folyón hajózva a bennszülött indiánok segítségével mentette meg skorbutos embereit a haláltól. Az indiánok által életfának nevezett növény (kanadai vagy fehér cédrus, Thuja occidentalis) tűleveleinek teafőzetét használta fel. Mint utóbb bebizonyosodott, 100 g tűlevélben 50 mg C-vitamin található. De ki ne hallotta volna James Cook kapitányról, aki a skorbut megelőzése miatt, felfedező útjain a citrusfélék fogyasztását kötelezővé tette a legénységnek, ezért nem vesztette el embereit.

Védőmaszkok

Védőmaszkok

Cégünk több éve foglalkozik munkaruhák és munkavédelmi termékek kis- és nagykereskedelmével.Nálunk mindent megtalál,ami nélkülözhetetlen a biztonságos munkavégzéshez. Minden termékünk Az Európai Unióba elfogadott szabványrendszernek megfelelnek. Reméljük hamarosan Önt is megelégedett partnereink soraiban találjuk.

Virágpor hatása

Virágpor hatása

A fagyasztott virágpor ideális étrendkiegészítő napjainkban, amikor egyre kevesebb tápanyag jut szervezetünkbe. A létfontosságú vitaminokat, fehérjéket, esszenciális aminosavakat mind tartalmazza, ezáltal számos téren jótékonyan befolyásolja az egészségi állapotot. A virágpor hatása antioxidánsként páratlan. Kutatások kimutatták, hogy még az E-vitaminnál is hatékonyabb, tehát maximálisan fejti ki erejét a betegségek, többek közt a rák kialakulásával szemben. A virágpor evés már kétéves kor felett ajánlott. Segíti elkerülni és legyőzni a fertőzéseket, megvéd az influenzától, enyhíti az allergia tüneteit.

Vitamin magazin hírek
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb?
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb? Az egészséges életmód kialakítása úgy gondolom szerves részét képezi a gyermeknevelésnek. A szülők óriási felelőssége, hogy a szoptatás után, a gyermek számára milyen életmódot és táplálkozási szokásokat vezetnek be. A szülőknek nincs könnyű dolguk, hiszen a környezetszennyezés, a mezőgazdaságban használt műtrágyák és gyomírtószerek következtében...
Gátak a gyógyulás útjában!
Gátak a gyógyulás útjában! Hippokratész: - A táplálékod legyen az orvosságod, és az orvosságod a...
Gyógyulás rákból!
Gyógyulás rákból! Manapság már minden gyógynövénynél, gyógygombánál, vitaminnál és...
Walmark - Egészség az egész családnak

Walmark - Egészség az egész családnak

A Walmark Egészség Klub küldetése, hogy ügyfeleinket különleges gondoskodásban részesítsük és folyamatosan informáljuk őket az egészséges életmóddal kapcsolatos újdonságokról, szakértői tanácsokról. A legfőbb célunk, hogy minden megrendelőnknek minőségi szolgáltatást nyújtsunk, kielégítsük igényeiket és érdeklődésüket, mindenekelőtt a termék- és egészség-tanácsadás területén. Klubtagjainknak számos előnyt biztosítunk, mint például rendszeres kedvezmények, akciók, vagy szakértői tanácsadás.

Tuti menü