Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Megelőzhető betegség? képes leírás - Influenza.tlap.hu
részletek »

Megelőzhető betegség? - Influenza.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: influenza.tlap.hu » Megelőzhető betegség?
Keresés
Találatok száma - 21 db
1Mik okozzák a betegségeket?

1Mik okozzák a betegségeket?

Mik okozzák a betegségeket? Mi az egészség? Létezik-e egészséges ember? Természetes megoldások a betegségek gyökereinek kezelésére? Gyógyítás vagy megelőzés? Felmérések és statisztikák alapján kijelenthető megállapítás, hogy egy bizonyos összeget minden ember elkölt élete során az egészségére, ezt senki sem spórolhatja meg! De azt , hogy mire azt igen! Minek köszönhető, hogy vannak egyes népcsoportok akiknél még nem ismertek ezek a betegségek, szavuk sincs rá! Minek köszönhető, hogy bár a táplálékkiegészítők nem gyógyítanak mégis olyan mértékben támogatják a testünket, hogy az ennek eredményeként gyakran csodákra képes a legkülönbözöbb betegségek elleni harcban?!

Az egészség titka

Az egészség titka

Az egészség megőrzéséhez nélkülözhetetlen a szervezet egyensúlyban tartása. A megelőzés pontosan erről szól. Napjainkban túl sok kedvezőtlen tényező van jelen, ezért mindenképpen segítenünk kell szervezetünket. Pl. méregtelenítés, lúgosítás, a szervezet oxigén ellátásának biztosítása, vitaminok, nyomelemek pótlása stb. Ehhez tökéletesen megfelelnek a DXN Ganoderma termékek. Nagyon egyszerű formában is be tudjuk vinni szervezetünkbe, pl. kávéval. A reggeli kávénk egészséges, finom, ízletes és még a gyomrunkat sem bántja, ha Ganoderma kávét iszunk éhgyomorra. Többé már nem gondolunk más kávéra és undorodni fogunk a presso kávétól is. Nem kell elhinni, ki kell próbálni!

Biorezonancia

Biorezonancia

Biorezonancia kezelés Óbudán. Fáradtnak, levertnek érzi magát? Szeretné megtisztítani testét-lelkét? A biorezonancia kezelés felméri a fizikai test állapotát, segít leszámolni a túlsúllyal, legyőzni a betegségeket, kiiktatni a stresszfaktorokat, méregtelenít, javítja a közérzetet. Jelentkezzen be most!

Vitamin magazin hírek
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb?
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb? Az egészséges életmód kialakítása úgy gondolom szerves részét képezi a gyermeknevelésnek. A szülők óriási felelőssége, hogy a szoptatás után, a gyermek számára milyen életmódot és táplálkozási szokásokat vezetnek be. A szülőknek nincs könnyű dolguk, hiszen a környezetszennyezés, a mezőgazdaságban használt műtrágyák és gyomírtószerek következtében...
Gátak a gyógyulás útjában!
Gátak a gyógyulás útjában! Hippokratész: - A táplálékod legyen az orvosságod, és az orvosságod a...
Gyógyulás rákból!
Gyógyulás rákból! Manapság már minden gyógynövénynél, gyógygombánál, vitaminnál és...
C-1000- C-vitamin csipkebogyóval

C-1000- C-vitamin csipkebogyóval

A Vitamin Station vitaminjai és táplálék-kiegészítői kizárólag természetes alapanyagok felhasználásával készülnek, nem tartalmaznak tartósítószert, sót, cukrot, mesterséges ízesítő- és színezőanyagokat! A Vitamin Station legfontosabb célkitűzése az emberek egészségének megőrzése, helyreállítása, és az egészséges életmód népszerűsítése.

C-vitamin

C-vitamin

A C-vitamin talán a legismertebb vitaminunk. Legfőbb feladatai közé tartozik a szervezet ellenálló képességének megvédése a fertőzések és a szennyeződések okozta ártalmakkal, hideggel, fáradtsággal és stresszel szemben. A növényvilág igen gazdag C-vitaminban. Bőségesen hozzájut az, aki táplálékát naponta friss gyümölcsökkel és zöldségekkel gazdagítja.

DXN higiéniai termékek

DXN higiéniai termékek

DXN a sötétbarna higiénia! Szintetikus kőolajszármazékok helyett használj természetes alapú gamoderma tartalmú termékeket! A tisztálkodás a megelőzés fontos része! A Ganozhi higiéniai termékcsalád minden tagja a ganodermára jellemző sötétbarna színű. A ganoderma jó tulajdonságait kivülről, a bőrön keresztül hasznáják ki a termékek. Felhasználásuk sokoldalú, föleg a fogkrém egyes külföldi oldalak szerint 61 dologra is használható a fogmosáson kivül! Kiválóan alkalmazható pld rovarcsipésekre, égési sérülésre, gyulladásra így pattanásokra stb.

DXN termékek

DXN termékek

A DXN gyógyszerészeti gyár 34,000 négyzetméteren terül el ésvilágszínvonalú berendezésekkel szerelték fel. Ez az első ganoderma feldolgozógyár Malajziában ami megkapta a TGA (Gyógyhatású Termékek NyilvántartásbaVétele) oklevelét az Ausztrál Egészségügyi Minisztériumtól és a LloydsMinőségbiztosítótól megkapta a MS ISO 9001 2000 oklevelet 1999 szeptemberétől.A legelsők között kapta meg a GMP (Jó Gyártási Gyakorlat) oklevelet a MalájEgészségügyi Minisztérium Nemzeti Gyógyszerészeti Hivatalától.

Egészséges kávé DXN

Egészséges kávé DXN

Magas vérnyomás, reflux, koffein érzékenység, álmatlanság? Ganodermakávé - a természetes megoldás! Élvezze és érezze a különbséget! Égeti a gyomrát a kávé! Nem ihatja a reflux miatt? Vagy a magas vérnyomása miatt van eltiltva tõle? Esetleg a koffeintól ideges, nem tud aludni? Vagy csak szereti a különleges ízeket? Ha nem akar lemondani a kávézás örömérõl, de az egészségére is szeretne odafigyelni, a megoldást itt találja.

Ganoderma gyógygomba

Ganoderma gyógygomba

Az orvosi szakirodalomban utánaolvasva a Ganoderma lucidumnak, meglepő, hogy mennyi tudományos tény támasztja alá a gomba jótékony hatásait. Hatásspektruma rendkívül szerteágazó. Orvosilag alátámasztott tények a külföldi szakirodalomból: a Ganoderma hatóanyagai, az oxigenizált szterolok gátolják a koleszterin szintézisét, ezáltal a koleszterinszintet csökkentik epidemiológiai vizsgálatokban bizonyította, hogy a gombát fogyasztók esetében szignifikánsabb kisebb számban fordulnak elő daganatos betegségek a ganodema hatóanyagai serkentik az immunrendszer működését védőhatást fejt ki oxigénhiányos és reoxigenizációs sérülésekben bizonyos idegrendszeri folyamatokban gátolja a sejtsérülést (a dopaminerg neuronok degenerációját gátolja a ganoderma)

Hirdetés
Homoktövis

Homoktövis

Homoktövislé magolaj és készítmények, homoktövis magolaj vásárlás a Biomax-on. A homoktövis gyógynövény, melynek bogyóiból kivont lé, hatékony immunrendszer erősítő, bőrfiatalító és tisztító hatású. A lésűrítményből homoktövis italt készíthetünk, mely gyerekeknek és felnőtteknek is nagyszerű tápanyag. A homoktövist szuper kíméletes eljárással állítjuk elő.

HRI

HRI

Télen a meghűlés, a vírusok és baktériumok okozzák a legtöbb megbetegedést, sok-sok szenvedést és kieső munkaidőt okozva. Az antibiotikus kezelés vírusok ellen hatástalan, de legyengíti a szervezetet, károsítja a bélflórát. A fokhagymát a népi gyógyászat már régóta használja természetes antibiotikumként. Készítményünkben a fokhagymából nyert allicint a HRI-system különösen hatékonnyá tette. Használható megelőző célzattal is a fertőzések elkerülésére, de ha már elkaptuk a bajt, segítségével könnyebben, gyorsabban kilábalunk belőle. A tapasztalatok szerint hatékonyan alkalmazható vírusok és baktériumok ellen egyaránt, a hagyományos gyógyszeres kezelés kiegészítéseként. Nyáron a pollenallergia, a szénanátha okoz egyre több embernek kellemetlen tüneteket, évről évre növekszik az allergiától szenvedők száma.

Influenza - előzd meg!

Influenza - előzd meg!

Influenza járvány esetén a legveszélyeztetettebb csoportok a fiatalok, a várandós kismamák és a krónikus betegek. Tehetsz egy-két dolgot, hogy megelőzd a betegséget. Avitaminok, ásványi anyagok és táplálékkiegészítők segítik leginkább az immun- rendszert abban, hogy hogy az influenza vírusokkal sikerrel megküzdjön.

Influenza: öt mód terjedésének megállítására

Influenza: öt mód terjedésének megállítására

Egy egyszerű megfázás is problémás lehet a család számára, az influenza pedig kész csapás. Ahogy emberről emberre terjed a vírus, akár hetekre is megzavarhatja a normális életvitelt. Következményei pedig: hiányzás iskolából, munkahelyről, álmatlan éjszakák és ingerültség. A cikkünk 5 egyszerű, hasznos tipp bemutatásával szeretne segítséget nyújtani mindenkinek, aki az influenza elleni harcot szeretné felvenni. A cikkben olvasható tippek betartásával megállítható egymás oda-vissza fertőzése, azonban nem ennyire egyszerű a helyzet. Már azelőtt fertőzhet valaki, hogy a betegség tüneteit mutatná. Ezért érdemes felkészülni, főleg ha itt az influenzaszezon.

Megelőzni és nem megbetegedni kell

Megelőzni és nem megbetegedni kell

A Ganoderma termékcsalád forradalmian új módszert alkalmaz, hogy szervezetünk egészséges és a méreganyagoktól mentes legyen. Ennek érdekében mindennapi italunkba, a teába, kávéba, kakaóba adagolta azt a gomba fajta őrleményt, mely maximálisan őrzi immunrendszerünket, azt megerősítve pedig megelőzi a betegségeket, melyet a legyengült szervezet megkaphat. Étrend-kiegészítőivel a mindennapi táplálkozásunkkal legyengített szervezetünket erősíti, tehát nem csak az italaival, de tablettáival, poraival is felel szervezetünk egészségéért, megelőzve a betegségek kialakulását.

Minőségi éhezés

Minőségi éhezés

Magyarországon a férfiak átlagéletkora tíz, a nőké hét-nyolc évvel alacsonyabb, mint tőlünk pár száz kilométerrel nyugatabbra. Az egészségre káros hatások megközelítően 43 százaléka az életmódból ered. A többi kár genetikai eredetű (27 százalék), továbbá környezeti ártalmakra (19 százalék) és az egészségügyi ellátás hiányosságaira vezethető vissza (11 százalék). Napjainkban már senki sem kérdőjelezi meg azt, hogy szoros összefüggés van a táplálkozásunk és az egészségi állapotunk között. Dr. Márai Géza, a Szent István Egyetem Környezetgazdálkodási Intézet ökológiai tanszékének tanára évtizedek óta vizsgálja, hogy a környezetszennyezés hatására hogyan romlott talajaink minősége, és ennek következtében milyen káros hatások érték a növényeket, állatokat és rajtuk keresztül egészségünket.

SaltSpa - Vidd haza a sóbarlangot!

SaltSpa - Vidd haza a sóbarlangot!

Vidd haza s sóbarlangot! Sóterápiás megoldások egyéni és csoportos kezelésre! Parajd sóterápiás készülékeinket légúti megbetegedések (asztma, krupp), allergia, nátha, bőrbetegségek (pikkelysömör), alvászavar, stresszoldás, immunerősítés kezelésére ajánljuk. A ?Parajd sóterápiás készülék hatékonysága egyenértékű a sószobákéval. Akinek kevés az ideje vagy nem szívesen tölti együtt a regenerálódásra szánt időt idegen emberekkel, nem kell órákat eltölteni egy sószobában, hanem saját szobájának kényelmében - akár alvás közben - élvezheti a tiszta sós levegő áldásos hatását. Új termékeink a sópárnák, melyek hatásosak gyulladásos panaszok, izületi és izomfájdalmak esetén, valamint fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő tulajdonsággal is rendelkeznek.

Természetes antibiotikum

Természetes antibiotikum

Ennek a természet csodájának a hatásköre rendkívül széles: Nagy adaptogén képességgel rendelkezik - mellékhatások nélküli természetes antibiotikum, sok kórokozóra elnyomó hatással van. (staphylococcus, streptococcus, pneumococcus stb.) Szabályozza immunrendszert, ezzel növeli a szervezetünk ellenálló képességét különböző betegségekkel szemben. Csökkenti az immunrendszer túltengését, genetikai szinten kijavítja annak zavarait olyan autoimmun betegségek esetén, mint a szklerodermia, a vörös bőrfarkas, reumatoid ízületi gyulladások és a reuma, az immunokompetens szervek működésének normalizálásával. Gyulladásgátló hatású, nem gyengébb, mint a nem szteroid hormonok (pl. hydrocortison). Növeli a szervezet ellenálló képességét az oxigénhiánnyal, méreganyagokkal és nagy fizikai megterhelésekkel szemben, antioxidáns hatású. Aktívan méregteleníti a szervezetet, többek között eltávolítja a gyógyszermaradványokat. Daganat ellenes hatása van, mivel serkenti a fehérvérsejtek aktivitását és helyreállítja szintjüket a vérben, enyhíti a sugár- és kemoterápia mellékhatásait. Szabályozza a máj, a vese és a tüdő működését. Javítja az anyagcserét az összes szerv szöveteiben.

Tuti menü