Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Influenza védőoltás képes leírás - Influenza.tlap.hu
részletek »

Influenza védőoltás - Influenza.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: influenza.tlap.hu » Influenza védőoltás
Keresés
Találatok száma - 4 db
Budai Egészségközpont

Budai Egészségközpont

A Budai Egészségközpont Budapest egyik vezető magánklinikája, ahol több mint 110 orvost kereshetnek fel mintegy 45 szakterületen. Szűrőprogramokat dolgoztunk ki, mind a felnőttek, mind a gyermekek számára. A Budai Egészségközpont Nemzetközi Oltóközpont is. Ez Önnek azért jó, mert az egyes - egzotikus, távolkeleti - országokba, területekre való utazáshoz szükséges minden kötelező oltást intézményünkben megkaphat. Az oltások beadásán túl részletes, minden kérdésére választ adó védőoltási tanácsadással is szolgálunk.

Kérjünk-e oltást?

Kérjünk-e oltást?

Kérjünk-e új influenza elleni oltást? Augusztus elején az új típusú influenzás megbetegedések száma hazánkban meghaladta a százat. A napokban életbe léptek az új járványügyi helyzetre vonatkozó előírások, folynak az oltóanyag kísérletek, már megrendeltek 6 millió oltóanyagot. Ennek nagyobb része ingyenes lesz, de ki kapja ingyen? Ki vegye meg? Ki kérje az oltást?

Üzemorvos.net - Védőoltás beadása

Üzemorvos.net - Védőoltás beadása

Alap szolgáltatásaink: - Előzetes, időszakos és záró munkaköri alkalmassági vizsgálatok elvégzése - Az új munkavállalók tájékoztatása egészségügyi és munka-higiénés kérdésekről - Foglalkozási megbetegedések, fokozott expozíciós esetek kivizsgálása - A munkavégzés és a munkakörnyezet egészségkárosító hatásainak, kockázatainak vizsgálata - Szaktanácsadás a kockázatértékeléshez - Egyéni védőeszközökkel kapcsolatos tanácsadás - Munkavállalók munkakörülményeivel kapcsolatos felvilágosítás - Számítógépes munkahelyek véleményezése - Közreműködés a munkahelyi veszélyforrások feltárásában - Közreműködés a foglalkozás-egészségügyi, fiziológiai, ergonómiai, higiénés feladatok megoldásában - Egészségügyi dokumentáció készítése a munkavállalókról - Az elsősegélynyújtásban és a sürgős orvosi ellátásban való közreműködés - Jogszabályváltozások követése és a munkáltató tájékoztatása Extra szolgáltatásaink: Orvosi ügyelet rendezvényeken, Gépjármű-vezetői alkalmassági vizsgálat térítési díja, Védőoltások beadása, Manager szűrés, Egészségmegőrző programok

Vitamin magazin hírek
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb?
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb? Az egészséges életmód kialakítása úgy gondolom szerves részét képezi a gyermeknevelésnek. A szülők óriási felelőssége, hogy a szoptatás után, a gyermek számára milyen életmódot és táplálkozási szokásokat vezetnek be. A szülőknek nincs könnyű dolguk, hiszen a környezetszennyezés, a mezőgazdaságban használt műtrágyák és gyomírtószerek következtében...
Gátak a gyógyulás útjában!
Gátak a gyógyulás útjában! Hippokratész: - A táplálékod legyen az orvosságod, és az orvosságod a...
Gyógyulás rákból!
Gyógyulás rákból! Manapság már minden gyógynövénynél, gyógygombánál, vitaminnál és...
Védőoltás

Védőoltás

Az influenza szövődményei, a bakteriális tüdőgyulladás, fül, arcüreggyulladás, kiszáradás és a krónikus betegségben szenvedők (mint pl. szívbetegség, asthma, cukorbetegség) állapotának romlása. Az influenza vírus egyénről-egyénre terjed, az influenzás ember köhögése és tüsszögése révén. Néha megfertőződhet az ember, ha influenza vírussal fertőzött tárgyat tapint meg és utána a szájához, orrához ér. A legtöbb egészséges felnőtt megfertőzhet mást 1 nappal a tünetek kialakulás előtt, és 5 napig, miután már beteg lett. Ez azt jelenti, hogy átadhatod az influenzát másnak, nemcsak akkor, amikor beteg vagy, hanem előtte is.

Tuti menü