Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Influenza védőoltás képes leírás - Influenza.tlap.hu
részletek »

Influenza védőoltás - Influenza.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: influenza.tlap.hu » Influenza védőoltás
Keresés
Találatok száma - 4 db
Budai Egészségközpont

Budai Egészségközpont

A Budai Egészségközpont Budapest egyik vezető magánklinikája, ahol több mint 110 orvost kereshetnek fel mintegy 45 szakterületen. Szűrőprogramokat dolgoztunk ki, mind a felnőttek, mind a gyermekek számára. A Budai Egészségközpont Nemzetközi Oltóközpont is. Ez Önnek azért jó, mert az egyes - egzotikus, távolkeleti - országokba, területekre való utazáshoz szükséges minden kötelező oltást intézményünkben megkaphat. Az oltások beadásán túl részletes, minden kérdésére választ adó védőoltási tanácsadással is szolgálunk.

Kérjünk-e oltást?

Kérjünk-e oltást?

Kérjünk-e új influenza elleni oltást? Augusztus elején az új típusú influenzás megbetegedések száma hazánkban meghaladta a százat. A napokban életbe léptek az új járványügyi helyzetre vonatkozó előírások, folynak az oltóanyag kísérletek, már megrendeltek 6 millió oltóanyagot. Ennek nagyobb része ingyenes lesz, de ki kapja ingyen? Ki vegye meg? Ki kérje az oltást?

Üzemorvos.net - Védőoltás beadása

Üzemorvos.net - Védőoltás beadása

Alap szolgáltatásaink: - Előzetes, időszakos és záró munkaköri alkalmassági vizsgálatok elvégzése - Az új munkavállalók tájékoztatása egészségügyi és munka-higiénés kérdésekről - Foglalkozási megbetegedések, fokozott expozíciós esetek kivizsgálása - A munkavégzés és a munkakörnyezet egészségkárosító hatásainak, kockázatainak vizsgálata - Szaktanácsadás a kockázatértékeléshez - Egyéni védőeszközökkel kapcsolatos tanácsadás - Munkavállalók munkakörülményeivel kapcsolatos felvilágosítás - Számítógépes munkahelyek véleményezése - Közreműködés a munkahelyi veszélyforrások feltárásában - Közreműködés a foglalkozás-egészségügyi, fiziológiai, ergonómiai, higiénés feladatok megoldásában - Egészségügyi dokumentáció készítése a munkavállalókról - Az elsősegélynyújtásban és a sürgős orvosi ellátásban való közreműködés - Jogszabályváltozások követése és a munkáltató tájékoztatása Extra szolgáltatásaink: Orvosi ügyelet rendezvényeken, Gépjármű-vezetői alkalmassági vizsgálat térítési díja, Védőoltások beadása, Manager szűrés, Egészségmegőrző programok

Vitamin magazin hírek
Gátak a gyógyulás útjában!
Gátak a gyógyulás útjában! Hippokratész: - A táplálékod legyen az orvosságod, és az orvosságod a táplálékod legyen. - Addig nem adok gyógyszert a betegnek amíg a táplálkozását rendbe nem teszem! Sokkal fontosabb azt tudni, milyen embert érint a betegség, mint azt, hogy milyen betegség érinti az embert. / Más ezt úgy fogalazta meg, hogy nincs gyógyithatatlan betegség, csak gyógyithatatlan...
Gyógyulás rákból!
Gyógyulás rákból! Manapság már minden gyógynövénynél, gyógygombánál, vitaminnál és...
Az egészség elvesztésének lépései.
Az egészség elvesztésének lépései. Néhány elgondolkodtató mondat, amivel foglalkoznunk kell: 1. Az emberek...
Védőoltás

Védőoltás

Az influenza szövődményei, a bakteriális tüdőgyulladás, fül, arcüreggyulladás, kiszáradás és a krónikus betegségben szenvedők (mint pl. szívbetegség, asthma, cukorbetegség) állapotának romlása. Az influenza vírus egyénről-egyénre terjed, az influenzás ember köhögése és tüsszögése révén. Néha megfertőződhet az ember, ha influenza vírussal fertőzött tárgyat tapint meg és utána a szájához, orrához ér. A legtöbb egészséges felnőtt megfertőzhet mást 1 nappal a tünetek kialakulás előtt, és 5 napig, miután már beteg lett. Ez azt jelenti, hogy átadhatod az influenzát másnak, nemcsak akkor, amikor beteg vagy, hanem előtte is.

Tuti menü