Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gyógyszertárak gyógyszerek képes leírás - Influenza.tlap.hu
részletek »

Gyógyszertárak gyógyszerek - Influenza.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: influenza.tlap.hu » Gyógyszertárak gyógyszerek
Keresés
Találatok száma - 7 db
Aflubin cseppek

Aflubin cseppek

Szájon át alkalmazandó belsőleges cseppek, mely alkalmazható influenza megelőzésére és kezelésére, felső légúti és influenzás fertőzések, valamint izomfájdalommal és rheumás panaszokkal járó meghűléses betegségek kezelésére. Az Aflubin cseppek homeopátiás gyógyszerkészítmény, és mint ilyen a szervezet öngyógyító törekvését serkenti. Az Aflubin cseppek kombinációs homeopátiás készítmény, amelyben az egymás hatékonyságát kiegészítő monokomponensű szerek együttes jelenléte a javallatok szélesebb körét eredményezi a terápia biztonságosságának és egyszerűségének növelése mellett.

Engistol

Engistol

A szervezet öngyógyító törekvésének serkentése influenza és más, lázzal járó fertőzések (vírusfertőzés) esetén. Az Engystol szublingvális tabletta kombinációs készítmény, amely olyan homeopátiás monokomponensű szerekből tevődik össze, amelyek egymás gyógyszerképeit kiegészítik. Ezért - mint homeopátiás kombinációs készítmény - csak terápiás javallatra alkalmazható. Az alkalmazásra vonatkozó óvintézkedések és egyéb figyelmeztetések Mire kell figyelnie a gyógyszer használatakor? A készítmény használata előtt kérje homeopátiás orvos tanácsát. A homeopátiás gyógyszerek alkalmazásának kezdetén a meglévő panaszok átmenetileg erősödhetnek. Ilyen esetben a gyógyszer alkalmazását időlegesen fel kell függeszteni és orvoshoz kell fordulni. Amennyiben a panaszok a kezelés ellenére 3 napon túl változatlanul fennállnak, forduljon homeopátiás kezelőorvoshoz.

Grapefruitmag kivonat

Grapefruitmag kivonat

A grapefruitmag kivonat természetes úton számol le a gombákkal, baktériumokkal és vírusokkal, így hatékony herpesz, körömgomba, szemölcs és herpesz ellen. A szervezetet megtisztítja a kártékony mikroorganizmusoktól, a bélrendszerből eltávolítja a parazitákat, ezáltal serkenti az emésztőrendszer egészséges működését. A grapefruitmag kivonat a légzőszerveket is védi, elsősorban meghűléses betegségek, nátha, influenza, torokgyulladás, köhögés ellen hatékony. Általános gyulladáscsökkentő hatását kívül-belül felhasználhatjuk. A grapefruitmag kivonat pattanásokra, lábgombásodásra és izzadás csökkentésére is ajánlott.

Vitamin magazin hírek
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb?
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb? Az egészséges életmód kialakítása úgy gondolom szerves részét képezi a gyermeknevelésnek. A szülők óriási felelőssége, hogy a szoptatás után, a gyermek számára milyen életmódot és táplálkozási szokásokat vezetnek be. A szülőknek nincs könnyű dolguk, hiszen a környezetszennyezés, a mezőgazdaságban használt műtrágyák és gyomírtószerek következtében...
Gátak a gyógyulás útjában!
Gátak a gyógyulás útjában! Hippokratész: - A táplálékod legyen az orvosságod, és az orvosságod a...
Gyógyulás rákból!
Gyógyulás rákból! Manapság már minden gyógynövénynél, gyógygombánál, vitaminnál és...
Gyógyszer mellékhatások?

Gyógyszer mellékhatások?

Az Egyesült Államok egészségügyi kormányzata ajánlására figyelmeztetést kell csomagolni a Tamiflu és a Relenza nevű influenza elleni gyógyszerekhez, mert gyermekeknél hallucinációkat és rángógörcsöket okozhatnak. A közeljövőben független gyermekgyógyász-szakértőkből álló bizottság vizsgálja majd néhány, gyermekeknél is alkalmazott gyógyszer biztonságát. Az FDA már 2005-ben vizsgálatot indított a Tamifluval kapcsolatban, mert több jelentést is kapott, melyek szerint gyermekeknél neurológiai tüneteket - hallucinációkat és rángatózást - okoz a gyógyszer. A gyógyszer szedése közben 25 fiatal halt meg, valamennyien 21 év alattiak voltak, a legtöbbjük japán. Öt esetben a gyermekek leestek az erkélyről vagy kizuhantak az ablakból, voltak, akik autó alá vetették magukat. A Relenzával kapcsolatban nem jelentettek gyermekhalált, de szakemberek szerint az is hasonló tüneteket okoz.

Influenza, megfázás ellen

Influenza, megfázás ellen

Biokedvenc biobolt, biotermék, natúr kozmetikum és reform élelmiszer kereskedelem, webáruház, több mint 12.000 termékkel, kizárólag ellenőrzött ökológiai gazdaságból. A Biokedvenc akár már 24 óra alatt is házhozviszi a termékeket. A Biokedvenc egyben herbária is, több száz gyógynövényt is forgalmaz, több mint 2000 gyógyhatású készítmény, étrend- és táplálékkiegészítő mellett. Ha nemcsak a környezetvédelem iránt tudatos, de az egészségére is odafigyel, úgy a Biokedvenc az egyik legjobb választás lehet.

Száraz köhögés megszüntetésére gyógyszer nélkül, hatékonyan! - rcornet.hu

Száraz köhögés megszüntetésére gyógyszer nélkül, hatékonyan! - rcornet.hu

Makacs köhögés gyötri már napok, hetek óta? Száraz, vagy hurutos? Az orrdugulás is bosszantja egész héten? Az RC Cornet eszközei megoldást jelentenek problémáira! Segít mind az alsó légúti, mind a felső légúti problémák kezelésében. Orr- és szájkürtjeink szabadalmaztatott orvostechnikai eszköz minősítésű készülékek, melyek segítenek megszüntetni a középfül- vagy arcüreggyulladás tüneteit. Szájkürtünk enyhíti az állandósult kínzó köhögést, míg a orrkürtünk megoldja az eldugult orr problémáját. További információkért keressen minket bátran!

Ügyeletes gyógyszertárak Budapesten

Ügyeletes gyógyszertárak Budapesten

Egy nemrégiben kelt rendelet következtében lecsökkent a budapesti ügyeletes gyógyszertárak száma. A háttérben az áll, hogy a fővárosi gyógyszertáraknak tíz éve saját keretből kellett kigazdálkodniuk az ügyeleti időszak - ami tudvalevően jóval hosszabb a nappalinál - minden költségét, a rezsitől kezdve az ügyeletes gyógyszerészek díjáig. Ezt viszont a továbbiakban képtelenek voltak a gyógyszertárak fenntartói finanszírozni. A fentiekben a jelenleg ügyeletesként is üzemelő fővárosi gyógyszertárak listáját adjuk közre. (Forrás: Magyar Gyógyszerészeti Kamara)

Tuti menü